Om os

Home / Om os
HS Ejendomsudlejning ApS udlejer kontorlokaler og lagerlokaler til erhvervslivet samt boksrum til private.
HS Ejendomme ønsker at skabe et professionelt miljø for iværksættere. Gennem vores kontorfaciliteter, kan du og din virksomhed få sparring med andre virksomheder, som er på samme stadie som din virksomhed.
Ifølge tal fra Danmarks Statiskstik må 30% af alle nye iværksættervirksomheder lukke allerede inden det første år, og efter 5 år er der kun omkring 45% tilbage. HS ejendomme vil forbedre denne overlevelsesprocent, ved at skabe et kreativt og åbent arbejdsmiljø. Gennem sparring og vejledning med andre virksomheder i ejendomme, kan du få hjælp til at sikre overlevelsen af din virksomhed. Tidligere erfaringer viser, at den bedste måde at overleve på, er at være blandt andre virksomheder, som kan støtte og vejlede netop din virksomhed.
HS Ejendomme vil skabe et koncept, hvor iværksætternes værdier og behov er i fokus. Hvor virksomheder kan sparre sammen, dele succeshistorier og udvikle sig sammen.

Vision

HS Ejendomme ønsker at være den foretrukne samarbejdspartner for iværksættere, nystartede virksomheder og enkeltmandsvirksomheder, inden for leje af kontorlokaler og lagerplads.

Mission

HS Ejendomme vil leje lagerplads og kontorlokaler til fordelagtige priser. Vi tilbyder internet, parkeringsmuligheder og køkkenfaciliteter.